Drömmar i barbaplast

Det här har alltid fascinerat mig. Sedan jag var fyra år och läste böckerna om Barbafamiljen, tänk att kunna tillverka grejor, saker, hus, på det här sättet:

Bilden kommer ur boken Barbapapas nya hus. Jag kom att tänka på den när jag såg följande hotellbilder på miljö-/inrednings-/inspirationsbloggen The Style Files. Dit vill jag verkligen drömma mig bort just nu. Grekland, öppna ytor och rum, frihet, ingenting är fyrkantigt. Hotellet heter Perivolas Resort, Santorini.

Bilderna kommer från deras sida för downloads, där även fotografernas namn står angivna.

Ooo, jag längtar dit, jag vill ha semester nuuuu. Läängtar med massor av vokaler. Det kan ha något med att göra att jag håller på med formell projektredovisning i mitt jobb för tillfället. Men ändå. Så vackert. Och lekfullt. Avslappning och skapandelust på samma gång. Och så får det mig att tänka på det här:

Mitt inre hus är nog i förändring just nu. Jag skapar rum för det ena och det andra. Heja barbafamiljen! (Och ja, det här inlägget kan definitivt kategoriseras som fluminlägg, och nej, hotellet är självklart inte byggt i barbaplast. Läs det som en positiv metafor som hyllar skapande!)

Annonser

One response to “Drömmar i barbaplast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s