Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag är inte rätt person för uppdraget, men jag är gärna med på UNICEF:s bloggkampanj, som handlar om att sprida information om deras vaccinationer. Genom varje blogginlägg som ingår i kampanjen sponsrar Apotek Hjärtat vaccineringen av stelkramp för ytterligare 95 barn i världen. Det vill jag stödja.

Jag hittade info om det här på bloggen Deep Edition, men jag är sedan några år tillbaka med och stödjer UNICEF med 75 kr/månad som världsförälder (som jag nog har nämnt här då och då på bloggen). Vill du också vara med i kampen för varenda unge, så läs mer här: unicef.se/bli-varldsforalder. Det handlar om att ge barn över hela världen tillgång till vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Om du har en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn – läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj. (Kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg.) För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Tack för din tid, som du tog för att läsa detta inlägg, och hoppas att det gör någon nytta.

För varenda unge
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s